П щаний годинник

Даша Кашперская
Пройди цей шлях, допоки пісок ще біжить,
Завісу зірвавши з очей.
Немає кінця, є початок ночей.
Зміни ніч на день, що сніжить.

Ти піщинці не дай здійснити падіння,
Бо вона це розцінить як смерть.
Зупини в собі час, розімкни круговерть
І не стань у полоні ведіння.

П'ять хвилин до весни, з тремтінням світанку,
Я повіки твої підійму.
Тихим кроком впритул підійду
Й вип'ю смуток з очей до останку.