Прийду

Даша Кашперская
Молінням зоряного неба
Надвечір я прийду.
До купи слів додам "так треба"
І погляд твій долонею візьму.

За тихим шепотом ведінь
Зникають марнотливі дні.
Твої слова - твоя лиш тінь.
А ти чи є? А може й ні.

Травневий погляд льодяний
Крізь тлінь і подив ночі.
Та може подив був той мій?
А ти подумав темрява тріпоче.

Десь я сказати не змогла.
Ескізом падав сніг на плечі.
А ранком стелиться імла,
Та я прийду, прийду надвечір.