Алло!

Даша Кашперская
Чекать дзвінка, як вироку німого,
А потім затремтіти від того "Алло!"
Не дихать ані вимовить і слова.
Та з твого боку тиша все одно.

І телефон, як знак німого болю,
нагадує, що все пішло у тлінь.
Лиш те "Алло..." відведенною роллю
Помножить ряд моїх ведінь.