Я позичаю мр снам

Даша Кашперская
Я позичаю мрії снам,
Я віддаю їх на поталу.
Я розривати мрії стану,
Якщо їх вчасно не роздам.


Чи раз набгать, як еполети? 
Нехай отак собі блищать.
Незбутні, хворі , все ж горять.
Нехай любуються естети.


Гірку пігулку запиваю.
Нехай все лишиться як є.
Бо все одно колись мине
Той крик крізь сни: Я потопаю!


А що залишиться на потім?
Я мрії витворю нові,
А потім знов роздам , як ті.
Де серцю важче, легше плоті.