Порятунок

Никита Воробьев
Сонце давно вже сіло за обрій,
Забравши з собою трикляту спеку.
Та щось зруйнувало звичайний сценарій,
Щось замахнулось на світу безпеку.

Це природа? Чи вибух? А може Аллах?
Ні, це тиша глуха. Що робитимеш, друже?
Чи я помиляюсь? Це ж Gibson SG у твоїх руках,
Зіграй. Тобі ж не буває байдуже!

І блюзові рифи заповнили бісовий світ,
А звуки гітари пішли блукати порожнім містом,
І потягнувсь до них увесь мистецький цвіт,
І їх життя наповнилось новітнім змістом