Кохання - ти т льки в р

Катерина Вишневская
Давай забудемо що було,
давай забудемо минуле,
давай зустрінемось раптово
і обоє замремо.
В твої зелені очі гляну
щиро,
і ми обоє зрозуміємо,
що щастя є,воно живе.

Кохання солодко як мед,
ти підіймаєшся все вище
і таїш в цьому почутті,
так швидко,так невпинно!
Ти мріями живеш і кожен
божий день все більше
твоє кохання не згаса,
воно непереривне.
І ти не розумієш,що довкола
і ніби все німіє,
і ти хворієш цим.
Але якщо воно зникає
так раптово,
ти падаєш так сильно,
як злетів!

І душа твоя та щира,
ніби тихо промовляє:
" Це не те кохання було від якого серце завмирає"
Ти зустрінеш долю,
ти тільки почекай.
І буде щастя і в твоєму домі..
КОХАННЯ Є - ТИ ТІЛЬКИ ПАМ*ЯТАЙ!!!!