Прийшла зима

Раиса Андрейчук
Бабуся пиріжки пекла,
А я в машинки грався.
Аж тут дивлюсь - іде зима,
Я трохи не злякався!

Глядь у вікно, аж сипле сніг -
Лапатий і пухнастий.
Я зараз же у двір побіг -
" Роздягнений,  вдягайсь ти! "

Гукала мама із дверей,
Та я її не слухав.
Співав, неначе соловей -
Радів по самі вуха!

Хапав у руки вогкий сніг,
Наче уперше бачив.
Ліпив сніжки... І чувся сміх
З чужих дворів, дитячий!