Мир в твоих глазах

Виктория Лисоколенко
І ось вони безсонні ночі...
Це знову ви? Ідіть к чортам!
Я бачу ті блакитні очі
А в них я бачу нас десь там

Десь там, де буде рік 20тий
Де будуть діти, сльози й сміх
Палайте очі - ви ПРОКЛЯТІ!
"Спокуса й годі" - скажуть всі.

Немов я сплю. Ті очі - небо,
А небо - очі. Сон чи явь?
В обійми я до тебе хочу.
Зітри, мій любий, ти мою печаль.

Це так: Не сплю й сумую.
І думаю, коли вже думка йде.
Прийди, мій сон, і там Його я поцілую
А він мене притулить і спасе.

Відкрию зараз настіж вікна -
Хай вітер Листопада принесе добро!
І очі ті бажанні, світлі
Хай будуть поруч, бо від них тепло.