Народження

Красный Саня
Кожна жінка мріє буде коханою
Майбутньою мамою
Внаслідок подарує сина
Уявіть які це зусилля

Зародити у собі ще одне життя
Витерпіти звільнення з утроби дитя
Біль рівний ламаних кісток
О Боже первісток

Вдихнути з легкістю
Взяти на руки помилуватись радістю
Повільно трепотом зітхнути
Коли татко переріже пупець

У сльозах вся сім'я радіє
Ну ось збулась довгоочікувана мрія
Боже благословення
Малюк на кожен день