Про кохання

Геннадий Королёв
"Кохання нещасливим не буває", -
Так кажуть люди з досвідом життя.
Тоді ж чому мені так серце крає
Нестерпний біль самотнього буття,

"Кохання може бути як отрута" -
Так твердять, хто його покуштував.
Солодкий смак, мелодія забута -
Є в ньому все, чого б не забажав.

Кохання кажуть, людям дає крила,
Щоб облетіти ними цілий світ. 
Мені ж достатньо й одного вітрила,
Та щоб цвіла кохана безліч літ.