***

Валерия Луч
"Кохаю"- слово важке
Ти навіть не знаєш на скільки
Любов огортає тебе
І розум втрачаєш навіки.

Неможеш не їсти,не спати
І наче повітря немає
Ти хочешь за руку тримати
Та серце твоє колихає.

І те,що ти відчуваєш
Їй просто треба сказати
Звісно якщо ти кохаєш
Розмову цю треба почати.

"Кохаю"- слово просте
Якщо є кому говорить
Наважся та просто скажи
Тебе вона буде любить.