Слово горде у свiтi людина!

Валентина Тараненко
Слово є горде у світі –

    ЛЮДИНА !

Та Життя ставить

     Її на коліна ,

  Схибити долю –

   воно норовить …

Від болю серденько –

 часто щемить…

Правди немає тієї де діти ,

Але ж таки щастя - існує на світі !

Віра ,Надія та щира Любов -

В зболенім серці –

Теплять всім кров…

Віра людськая –несамовита –

Надією міцно вона оповита .

Доки серпанки та сонце любити –

Доти щасливо на світі і жити …