Ричард Бротиган. Бизнес

Дюринг Евгений
Когда умирал, он жене завещал
три бензоколонки и склад.
Он оставил супруге два супермаркета.

–––––––––––––––––––––––––
R. Brautigan. Business

When he died he left his wife
three gas stations and a warehouse.
He left his mistress two supermarkets.