Р. Бротиган. Мы на кухне

Дюринг Евгений
Мы на кухне
в Санта Фе, Нью-Мексико.
Жарится бекон.
Пахнет, как любимый
персонаж в хорошем кино.
Красивая девчонка приглядывает
     за беконом.

–––––––––––––––––––––––––––

R. Brautigan. We Are In A Kitchen

We are in a kitchen
in Santa Fe, New Mexico.
Some bacon is frying.
It smells like a character
that you like in a good movie.
A beautiful girl is watching
     the bacon.