Волосся

Ди Мэй
Розпусти моє волосся,
проведи по нім рукою.
Воно ніжне, мов колосся
в час миру й супокою.

Розпусти моє волосся,
запусти у нього пальці.
Там відчуєш - все збулося
й ми закрутимось у вальсі.

Розпусти моє волосся,
не плети його більш в коси.
Все, що було - відголосся,
все, що буде - щастя стоси.

20.11.12