***

Ди Мэй
ти бачив? чайки за вікном!
і сніг все падає.крок за кроком
стаєм все ближче.мов в кіно
ідем пліч-о-пліч ненароком.

ти чуєш? вОли не ревуть!
вже ясла повні.всі все можуть
пройти самі.підемо разом в путь
і хай сам Бог нам допоможе.

ти відчуваєш? щось в мені росте!
мабуть любов то. знаєш в Данте
сто пісень. "Рай" слово пусте
вшістсотшістдесятшосте.

ти хочеш? ти і так мій мен!
ти не деталь. скласти б той екзамен
з предмету "Ти". і досить вже імен
таких без сенсу з давніх-давен.

Ти можеш? я б давно змогла!
усе колись пройде. я не бажаю зла
усім живим. все ближче та діра
де Всесвіт весь колись потоне.

ти будеш? чекатиму на тебе там!
ти лиш стерпи. не дай моїм словам
пропасти безвісті. я все віддам
щоб знов повірити тим небесам
де будем разом сам-на-сам
не вірити своїм очам.

ти БАЧИВ? ти усе побачиш!
чи ЧУВ вже? ти іще ВІДЧУЄШ!
ЗАХОЧЕШ й знову перехочеш!
ти ЗМОЖЕШ і ти поряд БУДЕШ.

7.12.12