Булгакову

Надежда Бондарук
Булгакову…
Студентом ще писав він прозу
Про медицину, про життя
Писав він твори, фельєтони
Змінив багато за життя
Сім’я. Любов до дому.
І мати з батьком, брати й сестри
Вони – поводирі в житті.
Зазнав багато він страждань
І заборон і переслідувань.
А Сталін, мов поклав клеймо
На творчість і на існування.
Для нього щастя, нагорода
Це у житті помилування.
Життя – ріка. Так швидкоплинно
Проходить час і роки
І ми постанемо перед Богом
Говорять нам пророки.
2010р.