Життя

Надежда Бондарук
Життя. Поїздки за кордон, чудовий відпочинок.
Навчання, враження, адреналін
Ці відчуття!
Студент. В нім скільки всього.
Якого? Так. Невже…нового?
Енергія, жага до знань
What you can find in our world?!
But…what is important?
The most important things are
our hope, belief and love.
               
2009г.