С думи Недковини

Величка Петрова
ЧЕСТИТО СИНЬО, СЛЪНЧЕВО ЛЕТЕНЕ ВЕСЕЛА!

С ДУМИ НЕДКОВИНИ

Приказка такава си.
Различна…
Делнично и не,
но сеизмична.
Под кожата на думите си свряла,
любовта
до нажежено бяло.
Небесното зелено се протяга
в градината на мислите ти ляга.
И ти
събираш
тичинки незнайни
 и изолираш
маркери потайни..
Фантомите на тайните те парят,
от нежности по нежност те изгарят,
трептят от щастие,
езично стягат
душата за  любов,
но тя все бяга…

Весела от думи Недковини
рисува ни 
тъгата с ново име.