Defoliation

Лилит фон Вальде
1.Slow down...
  It's just a memory
  Of pain...Underground.

  I dont have much time
  To feel your cold
  In this silent night.

  For this moment
  I pretend...Your
  Dissonation soul.

  For september
  Lightless fall...
  Will I go?

And you never stop my heart
Just like a swan in the trap.
I will always ruin my own world
To forget this evil senseless soul.

2.I dream on
My first winter
My last snow.

How could I
Hear your scream
In this empty sky

And in this
Awful storm
Shall I go?