Добрий ранок!

Маргарита Шеверногая
Добрий ранок, мій коханий!
Швидко очі відкривай!
Принесе тобі світанок
Мій привіт. Іди стрічай!

Не біжи так, одягнися,
Светрик теплий натягни.
За порогом мінус тридцять,
Ще далеко до весни.

Зла хурделиця кружляє,
Розділяє два світи.
Але я в твоєму серці,
І в моєму серці ти.

Ожеледиця, замети
Зовсім не лякають нас.
Хай між нами кілометри,
Ти зі мною повсякчас.

Але мріяти про зустріч,
Любий, ти не припиняй!
Скоро прилечу, приїду,
Швидше двері відчиняй!