Утро в Амстердаме

Никита Воробьев
Найкращий ранок в світі – ранок в Амстердамі!
Чому, спитаєте мене? А я вам відповім:
«Бо це найкраще місто! Місто-орігамі.
Про все у ньому я вам розповім!»

Це місто волі, місто правди і любові,
Тут мрії справджуються, тут магія живе!
Тут завжди мир, тут не впаде і крапля крові,
Зірки тут яскравіші, тут диво оживе.