Вибiр

Ваня Громяк
Кожен наш крок - маленький вибір,
Кожна хвилина - то життя.
Від нас залежить , який вимір,
Ми оберемо для буття.

Поглянь через плече назад!
Що ти там бачиш , любий друже?
Лиш купу тих дурних порад,
Від яких мозок вже недужа.

Вирішуй сам , як тобі жити,
Завжди одне лиш пам'ятай:
Ти завжди можеш все змінити,
Не бійся впасти , встань , літай.