Скажiть менi..

Ваня Громяк
Скажіть мені,що спонукає жити нас?
Що то за річ,що змушує нас діяти?
Воно дарує віру нам весь час,
Воно дає можливість вільно мріяти.

А то є музика-красива чарівниця ,
Яка дарує людям щастя раз у раз.
Вона,неначе нескінченна та криниця ,
Що повна радості , а не мерзенних тих відраз.

Неначе лев,ти можеш кинутися в пекло,
Або ридати,як малий,слабкий тюхтій.
Але в мелодії ти завжди знайдеш світло,
Чи чорну темряву,як у душі сліпій твоїй.

Вір музиці , вона непереможна ,
Вона дасть тобі те , що ти не мав .
Із нею ти пізнаєш все , що тільки можна ,
Навіть не маючи на це належних прав.