Я тебе шукаю

Лю Нели
Я тебе шукаю, там де тільки знаю,
Я тебе чекаю й повсякчас благаю,
Ти прийди до мене, заспокоїш душу,
Бо скажу, без тебе я страждати мушу.

Приспів
Де ти є, де ти є кохання моє,
Я страждаю без мір, ти мені повір,
Де ти є, де ти є кохання моє,
Покохаю без меж, коли прийдеш.

Я така невдаха, мені б крила птаха,
Полетіти в небо і забуть про тебе,
Але я від Бога іншу долю маю,
По землі ходжу я і тебе шукаю.

Може ти десь поруч, прямо чи ліворуч,
Я тебе не бачу, через те і плачу.
Ти прийди до мене, я тебе благаю,
І скажу, без тебе щастя я не маю.

                1995