Земля блага

Сергей Красильник
                Музика: Олександра Титаренко

Чому сталося так, що у квітні,
Коли квітка зроста на весні,
Піднялося жахіття в повітрі,
Перестали співати пісні.

Діточок їх батьки проводжали
У дорогу… на довгі роки,
Чи зустрінуться знову? Не  знали,
Обрікаючи їх в жебраки.

   Земля благає, захисти, мій сину,
   Цей чорний біль від мене відведи,
   Врятуй весь світ і рідну Україну,
   Ще не було страшнішої біди.

Саркофагом біду накривали,
«Мирний» атом, ціною життя.
Всім живим цілий світ дарували,
Щоб щасливим було майбуття.

І сьогодні під сонцем, з журбою
Виростає над ними трава.
Немов дерево – хрест, над труною
Промовляє молитви слова.

   Земля благає, захисти, мій сину,
   Цей чорний біль від мене відведи,
   Врятуй весь світ і рідну Україну,
   Ще не було страшнішої біди.


13 вересня 2012 р.