Наснилося

Наталья Пивень
А зима тихенько, навшпиньках
Обнімає мене вночі,
І свої зачудовані скриньки
Відчиняє під подих свічі...

Тож, заплющу міцніше очі,
Щоби дива не налякать.
Я так сильно, так дуже хочу
Вам цю казку переказать…

Вітер свище, гуде, лякає,
Вже морозного духу надув…
Снігу?... Ні… Ще його немає.
Ще білявий до нас  не прибув.

А та казка, зимова, дивна,
Все приходить, як тільки ніч,
І співає старенька, сива
В завірюху грудневу піч…
09.12.12