мабуть, кину курити вже завтра

Мальва Ланда
мабуть, кину курити вже завтра
хоч ти думатимеш, що вчора
я створила для нас власну мантру
так, закохана в тебе потвора
мабуть, речі складу у шафі
і вірші всі по алфавіту
ми зустрінем наш власний захід
захід сонця на сході вітру
мабуть, зміни тобі влаштую
невеличкі й ледве помітні
хоч чогось я тепер вартую
третій місяць закохуюсь в квітні
мабуть, осінь ця стала нашою
я привласню її до завтра
позаписую, вивчу, позважую
ти помітиш, це того варте
мабуть, квіти я зараз викину
всі ті квіти мого минулого
всі зів*яли і знову розквітли
ти напишеш, я довидумую
нашу сторі, лав сторі, як кажуть
будем рухати проти вітру
всі зірки враз на ліжко ляжуть
разом з нами, це наше повітря