Вкололася шипом

Валентина Комина
Вкололася шипом. На пальці кров.
  А біль на серце наче джгут наклала.
  Приходить через роки спогад знов
  Про те, як я тебе колись кохала.

  Троянди білі дарував мені.
  І почуття були чистіш за ранок.
  Та промайнули, наче уві сні
  Ті роки. Лише сум ступив на ганок.

  І залишився. Біль минув і знов
  Мені всміхнулось щастя на світанку.
  Та ось вкололась. І на серці кров.
  І сум, забутий на моєму ганку…