продовження

Лелюк Елена
Він виріс, він став справжнім чоловіком. Високий, статний. Багато чтого змінилося за цей час. Та не чарівний вогник в оченятах.
Скажіть мені, чи багато людей можуть тримати свої примхи й бажання в собі?! Я вам підкажу : ні! Звісно ж ні! І я така ж оце як всі. Якщо хочу шоколаду, а там 350 ккалорій й в мене ваги вже зайві 5 кіллограмів, блін, я все одно її схаваю! Щоб там не було.  Так і з ним буває, якщо хочу підійти й привітатися з цим малим гімном, а в мене є вже інший хлопець, все одно, хай йому грець, привітаюся! І думаєте до чогось хорошого оці вибрики приводять? Ага, заськи! Все повертається тим же довбаним бумерангом!