Зустр ч

Андрюха Роуз
Я йшов ,і тебе знайшов
вночі, при світлі ліхтарів,
очі твої горіли вогнем,
а в серці щось запалало.

Я знав, що не просто так,
отут зустрілись ми зараз,
спросив я ім’я твоє,
два пальці до рота підставила ти)

Язиком  мотиляла навсібіч,
а я сказав, що збочена ти,
у відповідь ти мені посміхнулась,
і почала знімати труси.

Вночі я з тобою, палко кохався,
а зорі ледь-ледь виднілися в небі,
тут кінчила ти, і я не барився,
і мрія моя - це ти!