не тримати

Лелюк Елена
Не в моєму розумінні,
Не в твоїх силах,
Знати що за мряка
Висить в моїй тиші...
Не в твоєму розумінні,
Не в моїх силах,
Пізнати привида
Твоїх теорій.
Ти плакав,
на душі шкрябили миші.
Не пізнаних снів,
Не знаних історій.
Все що хочу - тебе зрозуміти.
Хай нелегкими та безщадними шляхами.
Полюбити, все життя любити.
Не тримати, та не відпускати.