Проблема з кер вництвом

Сергей Кононенко
ПРОБЛЕМА З КЕРІВНИЦТВОМ

Коли на фермі
Правлять Свинопаси,
Та ще й такі,
Що Вовк у них за кума.
Пустіють
Заощадження й припаси
І ферма,
Як пустиня Каракума.

А, посади
Руду Лисицю в крісло,
Постав те крісло
Перед курниками.
На ранок –
Недостача птиці (звісно)
Ще й зроблена
Тхорячими руками.

Зверни увагу,
Віслюки тим часом
Уперто правлять
Кіньми у загоні.
Куди тим
Вовкокумам – Свинопасам.
Тут стануть впертими
Не тільки коні.

Щоб покінчити
З керівництвом драним,
Листа в столицю
Звірі шлють: « Проблема!..»
…Прислали звідти
Знатного Барана,
Хоча, наївно,
Всі чекали Лева…

                10.11.2010р.