Хваляваннi дзявочай душы

Просто Али
І адшукаць адзінае каханне,
Ды вывучыць,што ўжо даўно зададзена.
Сабрацца і агульным намаганнем
Вярнуць усе тое,што глупствам было страчана.

Нягледзячы на ўсё - менш хвалявацца,
Таксама меней есці і больш спаць.
У дадатак неабходна больш змагацца,
Калі жаданне - Чалавекам стаць.

Па дробязях(ты кінь)не засмучацца,
Рабіць,што хоча маладое сэрца.
І не аднеквацца пужліва "мне ж 17 -
Наперадзе жыцця яшчэ 3 чвэрці!.."