Любов моя

Монах 3
Любов моя, ну де ти є?
Сумую сильно я без тебе...
Чому обманюєш мене?
Подумай краще ти про себе.

Чому до мене ти не звониш?
Не знаєш, що скучаю...!
Мені нічого не говориш,
а я мовчу, но правду знаю!

Чому не дивишся в мої ти очі?
Чому така сумна?
Подивись на зорі серед ночі,
коли будеш ти одна.

Чому нещасна ти зі мною?
Чому тебе щось мучить?
Радіти будеш ти судьбою...
Життя тебе научить.

У тебе біль на серці?
Чому же?Поясни!
Питаю я в прямому сенсі...
Чорну лінію переступи!

Для чого клятку ти давала
зі мною раз на все життя?
Но кохання ти програла
в ігрі без плану, без кінця.

Не буду мучити я більше.
Буду жить своїм життям,
і кожен разколи ти грішиш,
молюсь за тебе я богам...

Кохання в тебе іще буде...
Це я точно добре знаю.
Моє серце тебе ніколи не забуде,
бо й досі ще тебе кохаю.