Зима

Светлана Селюк
Ну ось, прийшла й до нас зима

І охопила всю Полтаву,

Ні чорного п'ятенечка нема,

Бо снігу намело немало.

Сьогодні зранку осінь ще була,

А ввечері вже біле покривало,

Зима - це сніжна казка чарівна,

В яку людей вірить так мало.