Мечтаю о тебе укр. версия

Дмитрий Подшивалов
 Падає, падає листя,
 Повільно, повільно у низ.
 Щоночі ти мені снишся,
 Завтра мені теж приснися.

 Золотом ніжно виблискують,
 локони, ріки твої.
 Зорі небеснії знають,
 Знають про нашу любов.

 Щоночі ти мені теж
 Снишся, мій ангел земної.
 Хай мені Всевишній допоможе
 Поруч залишитися з тобою.

 Падають, падає листя,
 Повільно, повільно в низ.
Щоночі ти мені снишся,
Завтра мені теж приснися. 

 Приснися.
 Приснися.