Усм1хнися кохана

Олег Якимчук
Хай погода тебе не тривожить,
То останні капризи зими,
Хай до тебе у сні приходять,
Найгарніші сюжети весни.
Усміхайся кохана і вмить потепліє,
Бо ти сонечко ніжне, ти жінка весна,
Там де я, зараз тепло, да серденько мліє,
Бо тебе моя мила поруч нема.
Добраніч мій Ангел – чарівна, єдина,
Хай радість і спокій накриють тебе,
Ти завжди для мене кохана людина,
Бо справжня любов – вона вічно живе.
березень 2007 рік