День...

Вика Кравченко
День, як ніч і все не дарма,
Все, що було, стало марно
Твої слова, твої зізнання
І мої сльози на очах,
То все була моя печаль
Всі твої почуття.
То всі мої відчуття
Вся твоя любов
Для мене тільки сон..