Життя...

Вика Кравченко
Життя тобі дається одне.
Ти в ньому головний герой.
Не зазнавайся тільки.
Поглянь навкруги там багато оточуючих людей.
Так,ти в своєму житті головний,але тільки в своєму.
Ти не в праві вирішувати все за інших.
Хай, вони яки не є: злі чи погані, а може навіть підступні.
Ти не можеш їм життя змінити вони в ньому королі та королеви.