Нидавно був я туткы во на танць

Васыль Брыль-Кобзар
Ув рускых душ аж прам!

Колы вытэ хотилы б шось зробыты,
То обращайтэсь тут до пацана,
Шо во, молотыть зильля но в басэдли и длит сибе зь года аж до й дэсь ста, Х.

Да, мы поспалы гонды влад з дед Вась.
И будымо но палюваты каксь
На всеку шваль тут гондычкы, ты Ш бачь.
Динасции поэтаф тут в русялк!

Нидавно палюВаль я на, ну, зь Валь К.
А, ха, яна на Янаф сабраЛясь!
Так я чаво…тут атрадясь не бач Ш даш шышку сь с каравай к.
Кавалак мяса, да, паможат так
Стучаци, а, й па й клавш.

Ни танна жыць патрэбна, в общым-та, Ж.
А нада так, каб зубы аж навсцяж.
Ну, бы в таво во Ачогова с клякс.
И нА пынька фсим Натк!

Од Нани вам БрыхВаць
Такы во ивкы Ш, га? И на кого похожый цэй хохол?
О! Стравус вшо п!