Женеше

Кобеген Тленсерикулы
Козіннен алаулаган от жанып тур,
Созiнде назік жаннын даусы естіліп тур,
Жанын толы мейіріммен бакытка,
Жузiннен кулкі кетпесін еш уакытта.

Даусын сенін булбулдын назік уніндей,
Жузін сенін аспандагыы ай мен кундей.
Бакытты бол, женеше, осы омірде,
Жузден асып жастан жаска тола берсей.