Я тебе давно, давно кохаю...

Михаил Пугачёв
Я тебе давно, давно кохаю
I не знаю, як без тебе буть.
А взамін, любов твою я маю,
Маю те, що радістю зовуть.

Ти одна на всім цім білім світі,
Сам не знаю, як без тебе жить.
Коли є ти, сонце ярко світить
Та в душі струна бажань дрижить.

Ти краса, любов моя жадана,
Ластівка, що принесла весну.
Ти навік єдина і бажана,
Я люблю, люблю тебе одну.

...Білий світ коханням оповитий,
Щастя нам несе це почуття.
Хто зумів без нього вік прожити,
Той не жив, а відбував буття.