***

Мохнатая Анна
Я дуже хочу написати
Про те,що в серці так кричить.
Думки докупи не зібрати
Мій Боже,хай воно мовчить!
Ці почуття-сміття.Спалити!
А попіл вітром рознести.
Вже не можливо полічити
За ті два роки всі рубці.
Старі щоденники гортаю
Та вдень примарою ходжу.
І ніби знову проживаю
Все,що забути так молю...