Любимой

Алехандро Мена 2
Ти єдина подібна Святій Марії,
 я дуже скучив за тобою!
 Я хочу, щоб здійснились усі твої мрії,
 ми востаннє бачились цею весною.

 Нас розділяють неприступні стіни камяні,
 ти вічно стоїш у моїх очах!
 Нам відомо: в коханні, як на війні,
 але ми пройдемо цей не нелегкий шлях!

 У житті я чекаю своєї долі,
 бо ще надто молодий.
 А вона іде собі поволі,
 їй заважає лютий буревій!

 В нашим житти лише чорни плями,
 И це правда, це не выдкриття!
 А я кохаю, кохаю до нестями,
 Однак з цим коханням не буде майбуття.