Не передать

Алехандро Мена 2
Словами не передати мого болю і мої жахливі почуття,
не передати суму, гіркої долі і мої образи.
За тебе я готовий віддати хоч життя,
а натомість чую одні й ті самі фрази...
Мені боляче чути твої докірливі слова,
але я сам винен, я тебе саму лишав!
Ну а сьогодні, ти вже не моя,
хай навіть сотні раз тебе залишитись благав.
Я іду, іду, в ногах моїх холодна, раннковая роса,
однак з тобою мені цього вже не пізнать.
Нехай вічно бережуть тебе небеса!
Хай завжди буде в твому житті благодать!