***

Валерия Филатова 3
Почуття невідомі,
Звідкіля ви взялися?
Я неначе у комі,
Я неначе у лісі.
Заблукала, нещасна,
І дороги не знаю.
І живу одночасно,
Й водночас помираю.
Що це, Боже, зі мною?
Відчувати не можу…
Чи то я із тобою,
Чи тебе не знахожу.
Покохала? Можливо…
Але вірить не хочу.
Подаруйте-но крила,
А взамін беріть очі.
Щоб не бачити злого,
Щоб в душі спокійніше.
Я хвилююся трохи…
Хоча ні… ще сильніше….
Чорноока ти мрія,
Чом у снах ти з’явилась?
В мене є ще надія,
Що ти зникнеш на милість.
Відпустити не можу,
Бо, мабуть, прив’язалась.
Я на себе не схожа,
Бо, мабуть, закохалась.

(с) Філатова Валерія