***

Валерия Филатова 3
Кажуть: «Погано – дощі за дощами
Все потрощили, увесь урожай.»
Дякую, Боже, що не ворогами
Землю побито і наш рідний край.
Кажуть – «От горе – копійки немає!
Важко дозволити радість собі…»
Дякую, Боже, що не помираєм,
Є що поїсти, часи не скрутні.
Знову я чую – «При владі злодюги,
Меж не знайде ця корупція! Грець!»
Дякую, Боже, що є козарлюги
В нашому краї, що їм не кінець!
Люди гудуть – «Все село обікрали!
Злочин на кожному кроці стріча.»
Дякую, Боже, що дух не зламали,
Не потрощили ще наші серця!
От новина – «Зарплатня тільки менша,
Вдвічі податки в країні зросли!»
Дякую, Боже, що є іще церква,
Віру свою ми іще зберегли.
Всі невгамовні – «Союз не єдиний!
Гіршої ще не бувало доби!»
Дякую, Боже, що є Україна!
Дякую, Боже, що є іще ми!
(с) Філатова Валерія