***

Валерия Филатова 3
Ніколи тебе не покину,
Моя славетна, рідна мати,
Моя кохана, Україно,
Ти обіцяй мене чекати.
Твою частинку, Батьківщино
В своєму серденьку нестиму.
Ти – найдорожчая перлина,
Моя ти ненька – Україна.
Козачий край, блакитне небо,
Степи, ліси, Дніпро ревучий.
Найкраще місце лише в тебе
За тебе Господу молюся.
І важко навіть уявити,
Як дехто тебе залишає.
Душа не зможе пережити
Страждання рідного їй краю.
Всім серцем люблю тебе, мила
За тебе кращої не знаю.
Тут мене мати народила,
Її й тебе не обирають.
(с)Філатова Валерія