Доторкайся до мене

Катерина Буран
Доторкайся до мене
До ніжного болю,
Доторкайся, як небо
Обожнює волю.

Проведи лиш рукою
По моїй шкірі,
І побачиш якою
Є любов в моїм тілі.

Поцілуй так, як вмієш…
Подивись в мої очі…
Як мене зрозумієш,
То й роби що захочеш.

Обійми до нестями,
Покажи як ти любиш,
І нічними вогнями
Напиши, що ти будеш…

Що ти будеш зі мною
До кінця і до віку,
І стіною.. й горою
До останнього крику.

І твій подих ночами
Буде поруч лягати,
І своїми вустами
Мене ніжно плекати.

Доторкайся до мене,
Цілуй як ти вмієш,
Обіймай наче небо,
І ти все зрозумієш!